fbpx

Welke supplementen heb ik nodig?

Demian

Demian

Blog delen:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
welke supplementen zijn goed

Leer in dit artikel de zin en onzin van supplementen.

Wist je dat deze ALLEEN een aanvulling zijn op je voeding? Het is dus niet zo dat een eiwitshake je spieren harder laat groeien. Sterker nog: je hebt deze eiwitten ALLEEN nodig als je deze niet uit je voeding haalt. En dat is vaak wel het geval. Het gevolg? Een eiwitshake bevat calorieën, en als je daar teveel van neemt…. Dan kom je aan. Teveel calorieën geven je een energieoverschot en dat wordt dus opgeslagen als vet. Ik heb door de jaren heen geleerd welke supplementen ik nodig heb.

Verder haal je vrijwel alle mineralen uit je voeding, INDIEN je een gezond en evenwichtig voedingspatroon aanhoudt. Maar als je de tips op mijn website volgt ga ik ervan uit dat je dit sowieso DOET😉💜⠀

Welke supplementen heb ik nu wél nodig?

Het is een powerstofje! Genaamd creatine.

Dit is een lichaamseigenstof die zorgt voor meer vermogen. Je kunt daardoor een toename in kracht ervaren. Het is tevens het enige supplement wat wetenschappelijk bewezen WERKT. Laat je verder dus niks wijsmaken!🤷🏻‍♂️⠀

Daarnaast zijn vitamine D (vooral in de winter) en visolie een goede aanvulling. Vaak krijgen we deze stoffen onvoldoende binnen. Ook voor vegetariërs zijn deze stoffen aan te raden. Net zoals in sommige gevallen meer eiwitten. Het hangt echt van je voedingspatroon af.

Pré workouts hebben hetzelfde effect als een paar koppen koffie en bananen. Cafeïne en suiker dus. 

Mijn advies is dat je natural traint zodat je niet over je grenzen heengaat en blessures voorkomt. Ik heb veel supplementen en sportmethodes uitgeprobeerd. Hierdoor weet ik welke supplementen ik nodig heb. Focussen op de lange termijn is het recept voor een LANGDURIGE verandering die BLIJVEND is. Zo behaal je op een DUURZAME manier resultaat.🙏⠀

Vergeet je niet mijn e-book te downloaden? Veel sportplezier!  

Volg ons

Meer Tips