fbpx
Calisthenics-Utrecht

Calisthenics

(Body-Weight Training)

Calisthenics is een vorm van lichaamsbeweging die bestaat uit een verscheidenheid aan bewegingen waarbij meerdere spiergroepen tegelijk worden getraind.

Hierdoor wordt de zogeheten mind-muscle connectie getraind. Daardoor gaan spieren beter samen werken. Dit merk je zowel tijdens het sporten als alledaagse bezigheden. Een boodschappentas tillen is ineens een stuk makkelijker. 

 

Persoonlijk

Al onze trainingen zijn onder begeleiding. Op die manier behaal je op een verantwoorde manier, snel resultaat. Wij gaan voor een duurzame aanpak en laten ons niet meeslepen door hypes. 

Het kost nu eenmaal tijd om vooruitgang te boeken. Maar daarna kun je er lang van genieten. Omdat materialen vrijwel niet nodig zijn, trainen we het liefste zoveel mogelijk buiten. Door Utrecht verspreid zijn meerdere trainingsparkjes. Wij zoeken altijd een plek bij jou in de buurt.

Ook is er de mogelijkheid tot binnen trainen. Dit kan onder onze begeleiding bij een van onze partners: FitLunetten en Tonnie Barberio. Deze zitten in de wijk Lunetten en Utrecht Noord. 

Ontdek je plezier in bewegen

Onze Methode in beeld

Video afspelen