fbpx

Personal Training in Utrecht

Ontdek de kracht van je lichaam

Bij Lovely Workout staat niet de trainingsmethode, maar de mens centraal. Door onze kennis van verschillende sportdisciplines behaal je op een verantwoorde manier resultaat. 

Personal Trainers met aandacht

INSTA PROFILE
Demian Vane

Oprichter & 
Hoofdtrainer

“Ik help jou je eigen sportritme te ontwikkelen.”

Sporten heeft mijn leven volledig veranderd. Hierdoor voel ik me sterker, fitter en ben beter in balans.

Personal Trainer Utrecht
Ramzi Abu-Zeid

Personal Trainer

“Zowel jong als oud, leer ik op hun eigen lichaam vertrouwen.”

Fitness en Calisthenics hebben een positieve bijdrage aan mijn leven gegeven. Die ervaring geef ik graag door aan anderen.

Ontdek je plezier in bewegen

Meer dan Personal Training

Samen stellen we realistische doelen op en hebben we een maandelijkse meting van o.a. vetpercentage. Op die manier kunnen we controle houden op je vooruitgang.

We houden tijdens dit gehele proces contact en trainen wekelijks samen. Zo boek je op een leuke manier het beste resultaat. 

Voor onze personal training werken we met heldere tarieven. Geen verborgen kosten of onduidelijke contracten. Meer informatie vind je hier. 

Workout-Utrecht

Creatief

Niet elke week hetzelfde rondje. Sporten moet leuk blijven! Daarom bevatten veel van onze workouts een spelelement. Je traint je spieren effectief zonder dat je het doorhebt. Want als je iets leuk vindt, hou je het ongemerkt langer vol. 

Work out

Lifestyle coaching

De personal trainers hebben ervaring met verschillende sportdisciplines. Wij kijken naar wat jij als mens nodig hebt. Op basis daarvan maken we een plan. We coachen je op het gebied van training, voeding en lifestyle. Je krijgt toegang tot onze coachingsapp, zodat je altijd gemotiveerd blijft.

Personal Training Utrecht

Flexibel & Persoonlijk

Doordat wij door heel Utrecht werken, is er altijd een trainingslocatie bij jou in de buurt. Zo maken wij de drempel om te gaan sporten zo laag mogelijk. Doordat we personal training  op maat geven, behaal je snel resultaat.

Jouw traject uitgelegd

Stap 1: Intake


Aan de hand van onze intake komen we achter jouw leefstijl en maken we een plan van aanpak.

Hierin bespreken we jouw wensen en doelen en kijken we of er een "klik" is.

Stap 2: Samen Trainen!


Tijd om richting jouw doelen te werken! We plannen meerdere trainingsmomenten in die voor jou uitkomen. Op een locatie bij jou in de buurt.

Stap 3: Evalueren en bijsturen


Elke maand evalueren we en sturen bij waar nodig. Ook stellen we nieuwe doelen op! Zo blijft het trainen leuk en word je nog gemotiveerder.

Ervaringen van onze klanten

" Je komt tijdens de trainingen echt tot rust. Door de leuke oefeningen heb ik er plezier in. En de volgende dag ook nog een berg spierpijn. Dan voel je wel dat je getraind hebt. Dat is lekker."
Sportcoaching-Utrecht
Daan
22 jaar
" Door mijn drukke baan, vind ik sporten altijd zo’n gedoe. Alleen het volgen van zo’n schema al. Niks voor mij! Daarom ben ik blij dat ik niet hoef na te denken, tijdens de personal training van Demian. We doen het gewoon en er wordt veel gelachen. Ik ben inmiddels al 5 kilo kwijt geraakt en dat in 1,5 maand. Daar word ik blij van! "
coach-Utrecht
Isa
27 jaar
" Ramzi is echt top. Zelfs sport ik veel en de personal training doe ik naast het voetballen. Wanneer het soms voor mij te makkelijk wordt, krijg ik een moeilijkere oefening. Zo heb ik mijn spierkracht al flink zien toenemen. In 3 maanden ben ik maar liefst 8 kilo aan spiermassa aangekomen. Top!"
fitness-trainer-utrecht
Yannick
25 jaar

Met Lovely Workout maken wij sporten weer leuk. Bewegen is geen straf, het is geen werk, maar een natuurlijke behoefte. Lovely Workout: Fit & Fun.

© 2021 All Rights Reserved