fbpx

Personal Training Programma

Coaching Utrecht

Woman's Power

  • Shapen van benen en billen
  • Strakkere buik
  • Stimuleren van vetverbranding
Personal Trainer Utrecht

Men's Muscle

  • Meer spiermassa
  • Lager vetpercentage: sixpack
  • Betere conditie
personal training programma

Get Fit Quick

  • Maximaal resultaat
  • Verlies tot wel 1 kilo per week
  • Meer shape en conditie

Meer dan een Personal Training Programma

Samen stellen we realistische doelen op en hebben we maandelijkse metingen. Op die manier kunnen we controle houden op je vooruitgang.

We houden tijdens dit gehele proces contact en trainen wekelijks samen. Zo boek je op een leuke manier het beste resultaat. 

Je krijgt gedurende je gehele personal training programma ook toegang tot onze coachingsapp. Hierin houden we je resultaten bij en krijg je gedurende de week motivatie. 

Voor onze personal training werken we met heldere tarieven. Geen verborgen kosten of onduidelijke contracten. Al onze contracten zijn na 12 weken opzegbaar. 

personal training programma

Ontdek je plezier in bewegen

Jouw traject uitgelegd

Stap 1: Intake


Aan de hand van onze intake komen we achter jouw leefstijl en maken we een plan van aanpak.

Hierin bespreken we jouw wensen en doelen en kijken we of er een "klik" is.

Stap 2: Samen Trainen!


Tijd om richting jouw doelen te werken! We plannen meerdere trainingsmomenten in die voor jou uitkomen. Op een locatie bij jou in de buurt.

Stap 3: Evalueren en bijsturen


Elke maand evalueren we en sturen bij waar nodig. Ook stellen we nieuwe doelen op! Zo blijft het trainen leuk en word je nog gemotiveerder.

Ervaringen van onze klanten

" Je komt tijdens de trainingen echt tot rust. Door de leuke oefeningen heb ik er plezier in. En de volgende dag ook nog een berg spierpijn. Dan voel je wel dat je getraind hebt. Dat is lekker."
Sportcoaching-Utrecht
Daan
22 jaar
" Door mijn drukke baan, vind ik sporten altijd zo’n gedoe. Alleen het volgen van zo’n schema al. Niks voor mij! Daarom ben ik blij dat ik niet hoef na te denken, tijdens de personal training van Demian. We doen het gewoon en er wordt veel gelachen. Ik ben inmiddels al 5 kilo kwijt geraakt en dat in 1,5 maand. Daar word ik blij van! "
coach-Utrecht
Isa
27 jaar
" Ramzi is echt top. Zelfs sport ik veel en de personal training doe ik naast het voetballen. Wanneer het soms voor mij te makkelijk wordt, krijg ik een moeilijkere oefening. Zo heb ik mijn spierkracht al flink zien toenemen. In 3 maanden ben ik maar liefst 8 kilo aan spiermassa aangekomen. Top!"
fitness-trainer-utrecht
Yannick
25 jaar

Mogen wij jou vooruit helpen?
Neem dan nu contact met ons op.

Je kunt ook bellen of appen op: 06-46424622