Sporten is voor mij een krachtige tool. 

Ik ben er zelf door veranderd. 

En ik zie ook hoe anderen er door veranderen. 

 

Demian Vane oprichter Lovely Workout.

 

Al jarenlang geef ik enthousiast training en begeleiding. Naast mijn sportkwalificatie voor fitness ben ik aan de HKU Utrecht afgestudeerd als eventmanager met als specialisatie sportactiviteiten. Voor bedrijven bied ik via werkzaamheden in de teamuitjes o.a. sportieve events aan die een mix vormen tussen denken en bewegen. 

Wat mij altijd fascineert is dat veel mensen sport en dan met name fitness, niet volhouden. Daarom heb ik onderzoek gedaan naar ‘Het retentieprobleem in de fitnessbranche’. De cijfers zijn schokkend. Uit Europees onderzoek blijkt dat 97% geen sportritme vindt. 

Hoe kan dat? 

Met Lovely Workout wil ik het sporten weer leuk maken. Bewegen is geen straf, het is geen werk, maar een natuurlijke behoefte. Kijk maar naar kinderen. Ze zijn er dol op. Bij Lovely Workout train je in een kleine groep of individueel, maar altijd met begeleiding. Zo boek je bijna ongemerkt vooruitgang. Wij bieden uitsluitend personal trainingen en groepstrainingen aan. Volgens onze eigen methode. Waarbij niet één sport of sportmethode centraal staat. Naast onze wetenschappelijk kennis, gebruiken we ook onze mensenkennis. Zie het als onze Yin en Yang. Ze zijn allebei nodig om in balans te zijn. Wij gaan uit van wat jij wilt bereiken. En daar werken we stap voor stap naartoe.

 

 

Wat deelnemers zeggen

" Je komt tijdens de trainingen echt tot rust. Door de leuke groep en oefeningen heb ik er plezier in. En de volgende dag ook nog een berg spierpijn. Dan voel je wel dat je getraind hebt. Dat is lekker."
Daan
22 jaar
" Door mijn drukke baan, vind ik sporten altijd zo’n gedoe. Alleen het volgen van zo’n schema al. Niks voor mij! Daarom ben ik blij dat ik niet hoef na te denken, tijdens de personal training van Demian. We doen het gewoon en er wordt veel gelachen. Fijne sfeer! "
Maud
20 jaar
" Deze groep is echt top. Zelfs sport ik veel en de groepslessen doe ik naast het voetballen. Wanneer het soms voor mij te makkelijk wordt, krijg ik een moeilijkere oefening. Zo heb ik mijn spierkracht al flink zien toenemen."
Yannick
25 jaar