fbpx

Onze aanpak is
trainen met persoonlijke begeleiding

Al onze trainingen zijn samen. Met die manier van begeleid trainen behaal je op een verantwoorde manier, snel resultaat. Wij gaan voor een duurzame aanpak en laten ons niet meeslepen door hypes. 

Het kost nu eenmaal tijd om vooruitgang te boeken. Maar daarna kun je er lang van genieten. Omdat materialen vrijwel niet nodig zijn, trainen we het liefst zoveel mogelijk buiten. Door Utrecht verspreid zijn meerdere trainingsparkjes. Wij zoeken altijd een plek bij jou in de buurt.

Ook is er de mogelijkheid tot binnen trainen. Het begeleid trainen is met ons samen in een ruimte van onze partner.

Calisthenics-Utrecht

Van Fitness tot Calisthenics

Het belangrijkste is jouw doel. Daarop passen wij de sportmethode aan. Of dit nu Fitness of Calisthenics is. 

Bij fitness trainen we het gehele lichaam via een specifieke manier. Zowel spierkracht als cardio neemt toe. Vanwege het lage instapniveau is deze manier van trainen erg geschikt voor beginnende sporters. 

Bij Calisthenics train je meerdere spiergroepen tegelijk. Je word echt sterker!

Hierdoor wordt de zogeheten mind-muscle connectie getraind. Daardoor gaan spieren beter samen werken. Dit merk je zowel tijdens het sporten als alledaagse bezigheden. Een boodschappentas tillen is ineens een stuk makkelijker. 

 

Ontdek je plezier in bewegen

Onze aanpak in beeld

Video afspelen

Ervaringen van onze deelnemers

" Je komt tijdens de trainingen echt tot rust. Door de leuke oefeningen heb ik er plezier in. En de volgende dag ook nog een berg spierpijn. Dan voel je wel dat je getraind hebt. Dat is lekker."
Daan
22 jaar
" Door mijn drukke baan, vind ik sporten altijd zo’n gedoe. Alleen het volgen van zo’n schema al. Niks voor mij! Daarom ben ik blij dat ik niet hoef na te denken, tijdens de personal training van Demian. We doen het gewoon en er wordt veel gelachen. Fijne sfeer! "
Isa
27 jaar
"Die online coaching is echt top. Zelfs sport ik veel en de personal training doe ik naast het voetballen. Wanneer het soms voor mij te makkelijk wordt, krijg ik een moeilijkere oefening. Zo heb ik mijn spierkracht al flink zien toenemen."
Yannick
25 jaar