fbpx
Personal Trainer Utrecht

Demian Vane-Oprichter & Hoofdtrainer

“Ik help jou je eigen sportritme te ontwikkelen.”

Sporten heeft mijn leven volledig veranderd. Hierdoor voel ik me sterker, fitter en ben beter in balans.

“Zowel jong als oud, leer ik op hun eigen lichaam vertrouwen.”

Fitness en Calisthenics hebben een positieve bijdrage aan mijn leven gegeven. Die ervaring geef ik graag door aan anderen.

Personal-Coach-Utrecht

Ramzi Abu-Zeid-Personal Trainer

Online Marketeer

Ernst Vijfvinkel-Design & Marketing

“Nieuwe ontwerpen, geven nieuwe energie.”

Mensen raken, zowel on- als offline. Door een experience te bieden. Net dat beetje extra. Daar word ik blij van.

Ontdek je plezier in bewegen

In onze aanpak draait het om jou

Al onze trainingen zijn samen. Met die manier van begeleid trainen behaal je op een verantwoorde manier, snel resultaat. Wij gaan voor een duurzame aanpak en laten ons niet meeslepen door hypes. 

Het kost nu eenmaal tijd om vooruitgang te boeken. Maar daarna kun je er lang van genieten. Omdat materialen vrijwel niet nodig zijn, trainen we het liefst zoveel mogelijk buiten. Door Utrecht verspreid zijn meerdere trainingsparkjes. Wij zoeken altijd een plek bij jou in de buurt.

personal training programma

Ervaringen van onze deelnemers

" Je komt tijdens de trainingen echt tot rust. Door de leuke oefeningen heb ik er plezier in. En de volgende dag ook nog een berg spierpijn. Dan voel je wel dat je getraind hebt. Dat is lekker."
Sportcoaching-Utrecht
Daan
22 jaar
" Door mijn drukke baan, vind ik sporten altijd zo’n gedoe. Alleen het volgen van zo’n schema al. Niks voor mij! Daarom ben ik blij dat ik niet hoef na te denken, tijdens de personal training van Demian. We doen het gewoon en er wordt veel gelachen. Fijne sfeer! "
coach-Utrecht
Isa
27 jaar
" Ramzi is echt top. Zelfs sport ik veel en de personal training doe ik naast het voetballen. Wanneer het soms voor mij te makkelijk wordt, krijg ik een moeilijkere oefening. Zo heb ik mijn spierkracht al flink zien toenemen."
fitness-trainer-utrecht
Yannick
25 jaar