fbpx

Goed dat je hier bent!

Ontdek hoe je gelukkiger wordt Lees het in mijn e-book

Bij Lovely Workout staat niet de trainingsmethode, maar de mens centraal. Door onze kennis van zowel fysieke als mentale gezondheid maken wij sporten leuker. 

INSTA PROFILE
Demian Vane

Oprichter & 
Hoofdtrainer

“Ik help jou je eigen sportritme te ontwikkelen.”

Sporten heeft mijn leven volledig veranderd. Hierdoor voel ik me sterker, fitter en ben ik gelukkiger.

Ontdek je plezier in bewegen

Lovely Workout
is meer dan gewone
Personal Training

Lees hier mijn verhaal en ontdek hoe jij weer met plezier kan gaan sporten. Vergeet saaie workouts plichtmatig afwerken. Je bent immers niet aan het werk! Je gaat sporten en dat moet juist leuk zijn. Want zolang je iets leuk vindt, hou je het langer vol. Langer? Ik bedoel natuurlijk de rest van je leven!

Download hier mijn E-Book

Lovely Workout gebruikt je persoonsgegevens om je van dienst te kunnen zijn.
We gaan hier heel zorgvuldig mee om. Uiteraard blijf je zelf de baas over deze informatie.

Fit & Fun

Bij Lovely Workout maken we onze workouts leuk en gezellig. Want als je sport met plezier, hou je dit veel langer vol. We maken veelvuldig gebruik van verschillende spelvormen om de trainingen afwisselt te maken. Allemaal op maat voor jou. Jij bepaalt wat je leuk vindt en wat niet. Wij passen ons met liefde aan.

Flexibel & Persoonlijk

Personal Training is daarvoor de oplossing, 1-op-1 of in kleine groepen, wat het beste bij je past. Bij Lovely Workout krijg je kennis en kunde op maat. Aangepast aan jouw situatie. En laten we het gevoel daarbij niet vergeten. Wetenschap vormt de basis, maar er is natuurlijk ook zoiets als je eigen gevoel.

Personal Trainer Utrecht

Fysiek & Mentaal

Ik heb als personal trainer van Lovely Workout ervaring met verschillende disciplines. Daarbij kijk ik naar wat jij als mens nodig hebt. Op basis daarvan maken we een plan. Ik coach je op het gebied van training, voeding en lifestyle. Allemaal om te zorgen dat je altijd gemotiveerd blijft.

Reviews

"Wat vooral fijn is, dat Demian helpt de oefening goed uit te voeren, zowel technisch als binnen je eigen fysieke grenzen. We beginnen de resultaten al te merken in het dagelijks leven, meer energie, je pakt makkelijker de trap of een zware boodschappentas. Aanrader!"
personal training utrecht
Peter & Mendel
29 & 32 jaar
"Met Demian heb ik de stap weer durven zetten om te gaan sporten en ik heb er geen spijt van. Hij houdt met zijn oefeningen heel goed rekening met mij. We focussen op wat ik wel kan en daardoor neemt mijn zelfvertrouwen en plezier in het sporten weer toe. Ik vind het erg prettig!"
fitness utrecht
Mariëlle
52 jaar
" Door mijn drukke baan, vind ik sporten altijd zo’n gedoe. Alleen het volgen van zo’n schema al. Niks voor mij! Daarom ben ik blij dat ik niet hoef na te denken, tijdens de personal training van Demian. We doen het gewoon en er wordt veel gelachen. Fijne sfeer! "
coach-Utrecht
Isa
27 jaar

Met Lovely Workout maken wij sporten weer leuk. Bewegen is geen straf, het is geen werk, maar een natuurlijke behoefte. Lovely Workout: Fit & Fun.

© 2021 All Rights Reserved