fbpx

Jouw gemak; ons plezier

Bij Lovely Workout weten hoe moeilijk het is om de eerste stap te zetten. Daarom hebben wij trainingslocaties door de gehele stad. Op een plek bij jou in de buurt. En op een tijd die voor jou uitkomt. Hieronder kun je onze verschillende locaties zien. De binnenlocatie is in samenwerking met onze sportieve partner. 

Trainen in Utrecht: Onze buitenlocaties

Calisthenics-Parks-Utrecht

Onze binnenlocatie

Personal-Training-Utrecht

Wat deelnemers zeggen

" Je komt tijdens de trainingen echt tot rust. Door de leuke groep en oefeningen heb ik er plezier in. En de volgende dag ook nog een berg spierpijn. Dan voel je wel dat je getraind hebt. Dat is lekker."
Daan
22 jaar
" Door mijn drukke baan, vind ik sporten altijd zo’n gedoe. Alleen het volgen van zo’n schema al. Niks voor mij! Daarom ben ik blij dat ik niet hoef na te denken, tijdens de personal training van Demian. We doen het gewoon en er wordt veel gelachen. Fijne sfeer! "
Maud
20 jaar
" Deze groep is echt top. Zelfs sport ik veel en de groepslessen doe ik naast het voetballen. Wanneer het soms voor mij te makkelijk wordt, krijg ik een moeilijkere oefening. Zo heb ik mijn spierkracht al flink zien toenemen."
Yannick
25 jaar

Kom in contact! Laat hier je gegevens achter.